Onze projecten

We zetten steeds alles in voor je gedroomde digitale ervaring. Ontdek hoe velen je al voor gingen.

Tevreden klanten

Bel&Bo
We ontwikkelden een bedrijfsapplicatie dat een kledingoverzicht per winkel biedt en op grote schermen zichtbaar is in alle filialen.

Mobile app development, design, UX

Koninklijke Belgische Voetbalbond
De KBVB wilde hun supportersapp 1895 in een nieuw jasje steken. Wij stonden in voor een duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk design en interface. Later maakten we ook de geliefde Best of Belgian Football app.

Design, user interface & experience

logo-contribute

Contribute
Contribute heeft sinds de opstart in 2007 haar focus verschoven van Oracle en Java naar een breder gamma, en dus moest dat te zien zijn op hun website. We startten vanuit een content workshop waarin we een antwoord formuleerden op de vraag “wie is Contribute?”. Daarna gingen we aan de slag met design, user interface en development van een gloednieuwe modulaire website. Een nieuw jasje voor een vernieuwd bedrijf!

Brand identity, website development, design, user interface.

Immoweb
De grootste immo-zoekwebsite had een nieuwe mobile applicatie nodig. Een nieuw jasje, hetzelfde aanbod. Wij ontwikkelden de app, inclusief design en user interface.

Mobile app development, design, UX

Digipolis
RMDY ondersteunt al jaren de IT-leverancier van Stad Antwerpen. Van webdevelopment (interne portaals en platformen) en user interface (Visit Antwerp) tot refactor en updates van oudere applicaties. Zowel voor de werknemers van Stad Antwerpen als haar inwoners.

Webdevelopment, user interface & experience.

VDAB
Om meer mensen aan te trekken voor beroepen in de bouwsector, bouwden we een Virtual Reality applicatie waarmee werkzoekenden meteen kunnen uittesten of het vak iets voor hen is. We ontwikkelden ook een Augmented Reality applicatie waarmee beginnende bouwvakkers een muur leren metsen. Ook ondersteunen we op lange termijn hun werking met design- en UX-expertise.

Augmented & Virtual Reality applicatie. UX, design.

Napoleon Games
Het online casino wilde een apart gameplatform in teken van de Spin The Superwheel-campagne.

Website development, design, user interface.

Sabam
De Belgische auteursmaatschappij wilde een meer gebruiksvriendelijke eLicensing tool. Met deze tool vraag je toestemming om muziek te spelen en betaal je de auteursrechten hiervoor.
User interface, user experience

Sodexo
De dienstencheque-leverancier had een nieuwe website nodig om zowel aan B2B- als B2C-klanten een overzichtelijk platform te bieden van alle mogelijkheden en tarieven. RMDY stond in voor de ontwikkeling en design van de nieuwe website.

Webdevelopment, design, user interface & experience.

Ook een unieke digitale ervaring creëren voor je gebruikers?

Contacteer ons