We make your team grow and glow by delivering innovative & high-performing
mobile solutions

Mobile apps voor jouw bedrijf

We bieden digitale oplossingen aan waarbij klant en gebruiker centraal staan. Dat start met actief, strategisch en creatief mee na te denken over het beste antwoord op jouw vraag of wat het nauwst aansluit bij jouw digitale behoefte

Heb je bijvoorbeeld geen overzicht meer over goed te keuren aanvragen? Wij bouwen een app specifiek voor jouw interne goedkeuringsflow. Je wil een on-the-go toepassing voor een van jouw producten of diensten? Wij boksen een mobiele app in elkaar die je daarbij perfect assisteert. Of wil je als bedrijf gewoon verder digitaliseren? Wij stellen een team ter beschikking met een brede expertise in en rijke ervaring aan mobile development. Zo komen we samen tot het beste antwoord op jouw vraag.

Van native apps in iOS of Android tot cross-platform tools, ons mobile team spreekt vlot de taal van de klant of dat nu Flutter of Xamarin is.

Bekijk hier enkele van onze realisaties

DCM Garden

DCM en RMDY slaan de handen in elkaar en ontwikkelen DCM Garden: een mobiele app die de plantenliefhebber begeleidt in alle verzorgingsstappen, van tuin tot serre, van winter tot zomer.

Bekijk case

Mediahuis

Sinds 2015 ondersteunt RMDY het Mediahuis in het ontwikkelen en onderhouden van alle nieuwsapplicaties en bouwen we mee aan een gloednieuw app-platform.

Bekijk case

Omdat grow en glow ook voor onszelf geldt, zijn we steeds op zoek naar straffe collega’s om ons team te versterken en onze expertise te vergroten.

Voor het Mobile team zijn we op zoek naar een iOS, Android, Flutter en Xamarin developer.

Interesse? Solliciteer vandaag nog!

Soliciteer

Op zoek naar een digitale oplossing op maat?
Wacht niet langer, ontdek hoe we kunnen helpen