We make your team grow and glow by delivering innovative creative solutions

Creativiteit voor je bedrijf

Een heldere boodschap, een eenvoudige oplossing! Gebruikers komen niet voor hun plezier naar een applicatie of website, ze zijn er om een taak te vervullen of een oplossing te vinden voor hun probleem. Hoe sneller hun probleem opgelost, hoe tevredener de klant. Jouw interface is een middel daartoe. Hoe je als bedrijf dat middel aanbiedt hangt af van de zorg waarmee je het opbouwt: een doordachte en logische structuur, een gebruiksvriendelijke interface, een aantrekkelijk design, krachtige copy, performante code en een juist responsive design.
We leven in een complexe wereld en een goed design kan duidelijkheid brengen in die chaos. Je boodschap duidelijk communiceren dankzij design, zal een combinatie van elementen omvatten. Het gaat om een geïntegreerde oefening waarin informatiearchitectuur, gebruiksvriendelijkheid, estethiek en performantie samenkomen om een meerwaarde ervaring te creëren voor de gebruiker. Om het in de woorden van wijlen Steve Jobs te zeggen: “Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” Of om het met nog een ander adagium te stellen: “Form follows function”. Elegantie is belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid is nog belangrijker.

UX Audit

Je hebt een website en je wil er de markt mee veroveren. Of je wil gewoon dat je gebruikers er vlot(ter) mee overweg kunnen. Dan moet het gebruiksvriendelijk zijn. Punt. En wij helpen je daarmee, snel en pragmatisch.

Header RMDY Creative audit

Wat krijg je van ons?

We scannen je website met het kritische oog van een bezoeker. We leggen de eventuele pijnpunten bloot en stellen verbeteringen voor, to the point en meteen toegepast op jouw site. Je ontvangt dan van ons een rapport en enkele voorgestelde designs. Een voorbeeld:

Content

Je wil je bezoekers laten intekenen op een promotie. Hoe goed dat lukt hangt af van hoe het beschreven is. Wij herschrijven een stukje tekst en geven tips die bijdragen tot een hogere conversie.

Structuur

Je navigatie doorheen de site kan beter. We stellen een andere menustructuur voor.

Design

We herontwerpen een functionaliteit op een correcte en gebruiksvriendelijke manier waarbij we volop rekening houden met het achterliggende doel.

Technisch

We stellen een eventuele integratie voor met bepaalde handige plugins, geven tips over je performance of over zaken waar je als bedrijf op moet letten.

Marketing

We stellen een doelgerichte SEO-aanpak voor, die je nog beter zal doen scoren.

Laat je website vandaag scannen

Neem contact op voor een vrijblijvende scan

Het succes van je digitale diensten hangt af van de manier waarop je interageert met je gebruikers. Die interactie staat of valt met de kwaliteit van je ontwerp.

Ontwerpen vergt expertise. Wij helpen! Boek vandaag een vrijblijvende afspraak waarbij we samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf.

Boek vandaag een afspraak

Wacht niet op de toekomst

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek en tonnen inspiratie. Met meer dan 5 jaar ervaring in AR/VR voor bedrijfstoepassingen zijn wij de ideale partner voor je uitdagingen.